U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Samenwerking met VZW Vorm

Samenwerking met VZW Vorm

Gepost 2018/01/09

Loopbaanbegeleiding in samenwerking met VZW Vorm

Karl Koacht werkt vanaf 2018 samen met VZW Vorm voor Loopbaanbegeleiding. Dankzij deze samenwerking kan Karl Koacht de visie op loopbaan- en talentontwikkeling verderzetten en uitbouwen. De focus op mensen waarbij creativiteit ernstig wordt ingezet om zaken mogelijk te maken.

De doelstelling van Loopbaanbegeleiding is je ondersteuning te geven in je loopbaan.  Je krijgt begeleiding bij het nemen van loopbaankeuzes en -beslissingen naar aanleiding van je loopbaanvraag.  Tijdens de loopbaanbegeleiding ontdek je je competenties en je talenten in het bijzonder.  En krijg je bevestiging van je sterktes.  Hierdoor krijg je een concretere visie op je professionele toekomst. 

 

Je hebt als beroepsactieve persoon recht op 2 cheques om de zes jaar.  Dit staat gelijk aan 2 x 4 uur persoonlijke begeleiding.   Dankzij tussenkomst van de Vlaamse Overheid betaal je slechts 40 euro per cheque.  

 

Ook hier onderscheidt Karl  zich door een visuele en breinfijne aanpak.  Om vanuit concrete beeldvorming je loopbaan te bepalen. 

 

Meer info: karl.mortier@outlook.com - +32 475 40 99 25

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?