U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Karen Cambie

Karen Cambie

Gepost 2016/12/10

Karl gaf me veel tips, moedigde mij aan, hij was een echte steun. Karl is de geknipte persoon om te coachen. Ik was weer gemotiveerd en geloofde terug in mezelf!

Karen Cambie : "ik nam het heft in handen"Karen Cambie : "ik nam het heft in handen"In 2013  startte ik de opleiding “Administratief bediende” bij Syntra West in Kortrijk.  Ik zat met allerlei vragen over mijn toekomst en ik wilde diverse skills opfrissen. Dit was een intensieve, maar ook boeiende en afwisselende opleiding van 7 uren per week. Ik ben er open gebloeid : ik had de juiste beslissing genomen.

 

Ik werkte al een 14 jaar bij Copie Conforme in Komen als management assistent met hart en ziel en toch kwam sluimerende sleur regelmatiger opsteken. Bij Syntra West kwam ik in contact gekomen met Karl Mortier, onze docent communicatie. Karl heeft mij veel bijgebracht en vooral veel gemotiveerd.  Na de opleiding bleven we contact houden.

 

Maar ik durfde nog altijd de stap niet te zetten, ik had immers een houvast en financiële zekerheid.  Ik wilde echter iets nieuws, een nieuwe uitdaging.   Mijn collega’s en sommige personen spraken mij tegen en zeiden dat ik het nooit meer zo goed zou hebben :  "je weet van waar je komt, maar niet waar je heen gaat", …

 

Ik had het moeilijk om een beslissing te nemen en dit begon enorm op mij in te werken.

Tot op de dag dat ik een artikeltje las, waar Karl loopbaanbegeleiding in de kijker plaatste, ik nam contact op met hem en ik besloot om een coachingstraject te volgen via Loopbaanbegeleiding.  

 

Karl gaf me veel tips, moedigde mij aan, hij was een echte steun. Karl is de geknipte persoon om te coachen. Ik was meer en meer gemotiveerd en geloofde terug in mezelf!

 

Na 16 jaar heb ik de stap genomen om een nieuwe uitdaging aan te gaan, het was eerst wat vallen en opstaan en daar had ik ook wat op gerekend.  Ik hield rekening met mislukking. Zestien jaar bij dezelfde firma laat ook zijn sporen na.

 

Karl besteedde ook aandacht in de nazorg. Hij is immers alert in de arbeidsmarkt. Enkele maanden na de loopbaanbegeleiding bracht Karl mij in contact bracht met Veerle Coutteneye van Procosmetics Ieper. Het ging heel vlot, ondertussen werk ik er al bijna 4 maanden en heb ik mijn weg gevonden in de firma. Het is een leuk product en er heerst een aangename werksfeer.  Ik leer nieuwe dingen en draag mijn steentje bij waar ik kan.

 

Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing en heb vele herinneringen aan mijn vorige job en toch ik kijk vooral uit naar de toekomst.

 

Zo zie je dat je met de juiste instelling, doorzetting en ook de juiste personen die je steunen, je doel kan bereiken en misschien weet je niet waar je heen gaat, maar het ook nooit zal weten indien je bij de pakken blijft zitten.  Merci Karl!

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?