U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stress en Burn-Out - Loopbaanbegeleiding -  Mindmapping - Creativiteit - MBTI

Visueel

Coachen - Trainen - Faciliteren 

Think Buzan Mindmapping

Mindmapping

Mindmapping is een breinvriendelijk instrument dat het geheugen versterkt en de creativiteit stimuleert door informatie te ordenen en visueel voor te stellen.  Met mindmapping verhoog je je productiviteit. Je gaat effectiever en efficiënter werken. Mindmappen kun je zowel met pen en papier als met software.

Karl Mortier is erkend ThinkBuzan Licensed Instructor in Mindmapping.  Hij genoot zijn opleiding bij Tony Buzan, Brits Professor in de Psychologie en uitvinder van Mindmapping. 

Als  visueel denker zet Karl Mindmapping, naast andere visuele technieken, zelf actief in zijn dagelijkse coachings- en trainingspraktijk. 

   

Uw voordeel :

 

  • Exclusieve opleiding en begeleiding op basis van de ThinkBuzan methode
  • Meer diepgang en achtergrond rond Mindmappen waardoor je effectief wint in tijd en productiviteit
  • Nog meer tips en tricks om toe te passen in je dagelijkse praktijk
  • Inzicht en begeleiding in beschikbare Mindmapsoftware en -apps
  • Permanente feedback en terugkoppeling
  • Een opleiding gebaseerd op breinfijne principes

Referenties:

 

CM Limburg - Cloud Nine -LMCD - Stad Sint-Niklaas - ING - AG Insurance - KBC - Colruyt - CM Kazou - Quattro Development - Stad Gent - NMBS - Tuc Rail - Boomkwekerij Van Colen - ...

5 dagelijkse uitdagingen die je kan overwinnen met  Mindmapping

 

Mindmapping helpt jouw denken te verbeteren. Dankzij Mindmapping zal je productiviteit stijgen, creativiteit versterken en zal je stressvrij werken.

 

Hier zijn vijf uitdagingen die je het hoofd zal bereiken dankzij Mindmapping:

 

1)  Beter onthouden

Als je moeite hebt om belangrijke informatie te onthouden, zal een Mindmap je geheugen een boost te geven. Met behulp van trefwoorden, kleuren, verbindingen en beelden zal je informatie beter onthouden. Mindmapping stimuleert de hersenen en helpen je meer te herinneren.

 

2)  Doeltreffend beslissingen nemen:

Het in kaart brengen van jouw wensen, met behulp van trefwoorden zal tot associaties leiden in je hersenen.  Mindmaps ondersteunen je in het bedenken van nieuwe ideeën en helpen je om een ‚Äč‚Äčoplossing te vinden. Je kunt vervolgens elke optie analyseren voor het maken van de beste beslissing op basis van alle feiten.

 

3)  Omgaan met massa-informatie

Met behulp van een zoekwoord per tak geeft een mindmap je alleen de belangrijkste details, jouw hersenen doen de rest.  Hierdoor kunt u stapels materiaal samenvatten in één enkele pagina. Met een duidelijk overzicht van uw notities kun je verbindingen tussen de informatie in één oogopslag zien.

 

4)   Controle over je werk

Mindmaps gebruiken trefwoorden om informatie over te brengen, zoals deadlines, acties en prioriteiten. Dankzij het gebruik van kleur kun je ook prioriteiten onderscheiden.  Je creëert een vogelperspectief op de relevante informatie.  Je gaat gemakkelijk een scala van taken coördineren Je to-do lijst efficiënt en effectief afwerken.

 

5)  Op schema met je doelen

Met mindmapping heb je in detail zicht op jouw korte termijn doelstellingen en zie je hoe deze invloed hebben op jouw lange termijn doelstellingen. Vat je doelstellingen van de komende dagen, weken, maanden of zelfs jaren, samen op één Mindmap om prioriteiten te herinneren en de voortgang te bewaken.

 

Karl Mortier is ThinkBuzan Licensed Instructor in Mindmapping.  Samen met Marina De Roover en Ilse Bal richtte hij, Belgium is Mindmapping, op in 2015. Hét netwerk van officieel erkende Mindmap trainers in Vlaanderen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?