U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Stress en Burn-Out - Loopbaanbegeleiding -  Mindmapping - Creativiteit - MBTI

Visueel

Coachen - Trainen - Faciliteren 

Boek

Delen via sociale media

Omleiding... een kinderboek voor volwassenen

 

"Gedurende één jaar schreef Karl elke week een vitamine.  Met deze vitamine inspireerde hij  zijn lezers met inzichten uit mijn vakgebieden : creativiteit, persoonlijk welzijn, communicatie en levenslang talentontwikkeling"

 

Zowel de tekst als tekeningen zijn van de hand van Karl Mortier. Het boek is geïnspireerd op het concept van kinderboeken.  De opbrengst van het boek gaat naar zorg voor kwetsbare jongeren in Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper.

 

Dennis Jacques, Jan Yperman Ziekenhuis:“In het Jan Yperman Ziekenhuis komen regelmatig kwetsbare kinderen en jongeren die kampen met psychische problemen. We proberen die zo goed mogelijk op te vangen en door te verwijzen , maar merken dat er soms ook nood is aan therapie hier in het ziekenhuis. We hopen in 2018 te kunnen starten met een dagziekenhuis voor kinderpsychiatrie waar kinderen en jongeren die door hun problemen tijdelijk niet naar school kunnen, even op adem komen en de nodige hulp krijgen? Met de steun willen we nu al zaken aankopen die het gemakkelijker maken om met die kinderen en jongeren in contact te komen, zeker wanneer “praten” niet zo goed lukt. “

 

Meer info over het boek www.eenkinderboekvoor.info

 

Karl leest als jonge vader elke dag voor uit kinderboeken met zijn dochter Leonie  op de schoot.   De aantrekkingskracht die beelden geven aan Leonie, daagde Karl uit om een boek te tekenen en te schrijven maar dan wel voor volwassenen vandaar :  "Omleiding... een kinderboek voor volwassenen."

 

www.eenkinderboekvoor.info

 

 

 

 

Bestel het boek!

 

 

 

Volg de ontwikkeling van het boek op Facebook

 

 

Meer info : karl.mortier@outlook.com

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?